Industrie

In de industrie is niemand verzekerd van continuïteit. U moet snelle innovaties realiseren. Maar er is gebrek aan geschoold personeel. Wij brengen nieuwe ontwikkelingen op gang en helpen u bij herstel van groei, innovatie en versnelling van prestaties.

Verbetering van prestaties; doorbraak bij stagnerende groei

Om een gezond bedrijfsresultaat en groei op langere termijn te waarborgen, moet u inspelen op veranderende behoeften. Twynstra Gudde Interim Management helpt processen te optimaliseren en de organisatie van uw bedrijf te versterken.

Businessinnovatie en extra groei: inspelen op radicale innovatiekansen!

Voor groei op langere termijn moet u continu zoeken naar nieuwe proposities en de waarde voor bestaande en nieuwe klanten verhogen. Wij helpen uw businessportfolio te vernieuwen en uw organisatie daarop te richten.

Integratie en fasewisseling; ‘one firm’ na fusie of overname

In de groei van een bedrijf vraagt iedere fase om specifieke competenties van organisatie, managers en medewerkers. Onze interim-managers geven leiding aan integratie van bedrijven en bedrijfsonderdelen en helpen u continuïteit te waarborgen.

Herstel van financiële controle; versterken van financieel drijfvermogen

Nieuwe marktomstandigheden, concurrentieverhoudingen, wet- en regelgeving en andere maatschappelijke omstandigheden kunnen industriële ondernemingen in problemen brengen. In zulke gevallen vergroot financiële herstructurering de continuïteit van uw bedrijf.

Cases

Hans Korremans, bestuursadviseur

Hans Korremans

Bestuursadviseur

Teamspeler met een voorliefde voor het leveren van de beste zorg aan patiënten. Paul heeft een uitgebreide ervaring als bestuurder en als adviseur in de zorg, vooral in (het herstructureren van) ziekenhuizen. Paul Smits is een scherpe analyticus en gedreven om nieuwe concepten en “lessons learned” in te brengen en toe te passen in de gezondheidzorg.