Uw vraag

Hoe vergroot u de innovatiekracht van uw organisatie? Hoe realiseert u nieuwe ambities? Wat doet u als uw positie in de keten verandert? Als bestuurder, directielid of toezichthouder speelt u voortdurend in op nieuwe ontwikkelingen. Twynstra Gudde Executive Search helpt u daarbij. Wij kennen uw sector, doorgronden de vraagstukken waarmee u wordt geconfronteerd en staan u als partner terzijde.

Executive search

Veel nieuwe uitdagingen vragen om een transformatie van uw organisatie. Mensen maken daarin het verschil. Vanuit onze kennis van uw sector, de stakeholders en uw opgave helpt Twynstra Gudde Executive Search u door in beeld te brengen welke specifieke profielen en competenties voor die transformatie zijn vereist. Ook helpen wij u met de personele invulling van de toezichts-, bestuurs- en directiefuncties of van teams met bestuursleden. Wij richten ons op organisaties binnen het openbaar bestuur en maatschappelijke organisaties, zowel binnen het publieke als het private domein.

Het gaat ons niet alleen om het vinden van dé topkandidaat. Onze toegevoegde waarde is dat we executive search inzetten als een strategische interventie. We doorgronden uw bestuurlijke opgaven en sporen de ontbrekende profielen op. Zo komen we tot een match tussen uw organisatie en de mensen die uw ambities het best kunnen helpen realiseren. Zo geeft u een impuls aan noodzakelijke vernieuwingen.

Aanpak op maat

Wij geloven in cocreatie: samen met u en uw organisatie ontwerpen we een aanpak op maat. Een goede match is immers alleen te maken als we samen een gedragen functieprofiel maken. Dat is cruciaal om tot een eenduidige en consistente afweging van kandidaten te komen. De kandidaten die we voordragen, verdienen onze trots. En aangezien we samen met u de opgave verkennen, durven wij ook onverwacht en nieuw talent te presenteren. Weten wie je moet zoeken en vervolgens weten hoe je die vindt, daar zijn wij goed in.

Duurzaam betrokken

We gebruiken ontwikkelassessments om met een kandidaat een zorgvuldig introductie- en ontwikkelproces te doorlopen. Als u dat wilt, geven wij ook advies over arbeidsvoorwaarden en tijdelijke of vaste contractvormen. We zijn langere tijd gecommitteerd aan de opdracht en uw organisatie. We begeleiden het onboarding- en ontwikkelproces en volgen de kandidaat tot een jaar na de start. Ons werk is pas klaar als de kandidaat in uw organisatie is geworteld.

Over Twystra Gudde Executive Search

De kern van ons werk is het doorgronden van de vragen waar onze opdrachtgevers zich voor gesteld zien. Met een palet van diensten helpen we opdrachtgevers om te komen tot vernieuwende én werkende oplossingen. Daarbij realiseert Twynstra Gudde Executive Search oplossingen door adequate invulling van management- en bestuursfuncties. Het is ons doel u daarbij maximaal te ontzorgen. Twynstra Gudde Executive Search en Twynstra Gudde Interim Management vormen een sterke combinatie voor managementvraagstukken onder de vlag van Twynstra Gudde. Vanuit kennis van uw sector, een vertrouwensrelatie en intensieve samenwerking staan we u in de boardroom met raad en daad terzijde.

Actuele vacatures

Advies benoeming Raad van Bestuur Elker – Het Poortje (loopt)

Werving en selectie Partner Onderwijsmarkt TGIM (ingevuld)

Werving en selectie Manager Nieuwbouw Fontys Hogeschool (ingevuld)

Advies werving en selectie Bestuurder KNSB (ingevuld)

Advies selectie Raad van Bestuur ENO (ingevuld)

Werving en selectie Directeur Zorgadvies bv Twynstra Gudde (ingevuld)

Werving en selectie 2 Locatie Managers St Lucas (ingevuld)

Werving en selectie voorzitter RvB Ziekenhuis Amstelland (ingevuld)

Werving en selectie lid RvB MC Slotervaart (ingevuld)

Werving en selectie directeur zorg UMCG Ambulance Zorg (ingevuld)

 

Team

Stel een vraag

Paul Smits

Partner

Paul Smits focust zich binnen de gezondheidszorg op zowel interim managementvraagstukken als executive search. Hij heeft met zijn lange ervaring als adviseur en bestuurder in de zorg een voorliefde voor het leveren van de beste zorg aan patiënten. Hij is gedreven om teams beter te laten functioneren, ook met nieuwe concepten en door ‘lessons learned’ in te brengen en toe te passen. Hij is een scherp analyticus, met veel oog voor ‘de menselijke maat’.

null

Dick Webbink

Associate Partner Executive Search

Dick Webbink richt zich op executive search voor bestuur, directie en toezicht voor overheden en andere maatschappelijke organisaties. Zijn motto is: “Goed toezicht leidt tot goed bestuur, en daarmee tot een betere samenleving”. Dick heeft een ruime ervaring in werving en selectie, de laatste vijftien jaar vooral op bestuurlijk en strategisch niveau. Daarnaast hebben vraagstukken rondom governance en toezicht zijn speciale aandacht.

Contact

Twynstra Gudde - Anders denken, gewoon doen

Twynstra Gudde Interim Management behoort al decennia tot de top van de interim managementbureaus. Wij komen tot échte oplossingen voor complexe vraagstukken, die standhouden en die door de opdrachtgever zelf kunnen worden gecontinueerd. TGIM werkt hiertoe nauw samen met interim professionals, die de top zijn in Nederland in hun vakgebied en met ons adviesbureau, Twynstra Gudde. Wij werken al jaren nauw samen met zowel de publieke sector als het bedrijfsleven.

shutterstock_415728751
Staat u al in ons bestand en wilt u uw CV of gegevens actualiseren, klik dan hier.

Sylvia van den Heuvel
Management assistente
E-mail svd@tg.nl

Erna Diekman
Management assistente
E-mail edi@tg.nl

footer-people


rim

  • Stationsplein 1
  • 3818 LE Amersfoort
  • Postbus 907
  • 3800 AX Amersfoort