Executive Search

Naast TGIM is TG Executive Search uw adviseur en sparringpartner wanneer het gaat om de inrichting en structurele invulling van de organisatie op het niveau van bestuur, directie en toezicht. Onze adviseurs hebben zeer ruime ervaring op het gebied van executive search binnen de sectoren waar TGIM actief is.

Inrichting

Strategische keuzes vragen om een vertaling naar de meest passende inrichting van de top van uw organisatie. Wij kunnen u helpen bij de vertaling van die keuzes naar functies en bijbehorende competenties. Vervolgens ondersteunen wij u bij het zoeken naar en selecteren van de juiste kandidaten (zowel intern als extern).

Vacature als kans

Bij het ontstaan van een vacature op een cruciale plek in uw organisatie wordt dit vaak gezien als een groot gemis. Wij kunnen u helpen de vacature te zien als een mogelijkheid de functie (opnieuw) te plaatsen in de gewijzigde context. Bij het invullen van de vacature ondersteunen wij u vervolgens.

Toezichthouders

Het zoeken en selecteren van toezichthouders in Raden van Toezicht en Raden van Commissarissen van maatschappelijke organisaties vraagt kennis van de meest recente ontwikkelingen in toezicht. TG Executive Search beschikt daarover en begeleidt en ondersteunt u graag bij het zoeken naar en selecteren van de nieuwe toezichthouder.

Dick Webbink

Associate Partner

Dick Webbink is een adviseur met ruim 25 jaar ervaring in werving en selectie, waarvan de laatste 10 tot 15 jaar op strategisch niveau. Vanuit zijn passie voor het publieke domein richt hij zijn activiteiten vooral op maatschappelijke organisaties en overheden. Daarnaast hebben de ontwikkelingen rondom governance en toezicht zijn speciale aandacht. Binnen TGIM/TGES houdt hij zich vooral bezig met executive search voor bestuur, directie en toezicht. Zijn motto is: “goed toezicht leidt tot goed bestuur, en daarmee tot een betere samenleving”.