Twynstra Gudde Interim Management (TGIM) is het beste interim managementbureau van 2017. Dit blijkt uit het Management Team 1000 onderzoek. Opdrachtgevers bij Nederlandse organisaties is gevraagd bureaus te beoordelen waarmee ze de afgelopen 3 jaar hebben samengewerkt en om aan te geven welke bureaus ze zouden aanbevelen aan een vriend of collega. TGIM heeft in de categorie interim management op deze onderdelen het beste gescoord.

Volgens directeur Bovée levert TGIM meer dan het belooft. “Onze partners sparren bijvoorbeeld met opdrachtgevers over strategische uitdagingen of verbeterpunten. Ook brengen we graag bestuurders en andere managers met elkaar in contact, om over hun organisatie en sector te praten. We doen dit vanuit onze persoonlijke betrokkenheid. Onze eerste plaats in de MT-1000 ranking zien wij als een erkenning van deze aanpak door onze opdrachtgevers”.

Kennis van uw sector, hart voor de organisatie

Management Team doet jaarlijks onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstver-leners. Sinds dit jaar zijn de MT Finance (financiële diensten), MT Digital (digitale leveranciers) en MT100 (professionele dienstverleners) samengevoegd tot één onderzoek: MT1000. In totaal hebben 2.592 respondenten 1.942 verschillende bedrijven beoordeeld.

Lees meer op de site van MT1000